به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری زرین شهر حسین اسماعیلی اجرای بستههای تشویقی را راهکاری برای رونق ساخت و ساز و ایجاد محل مناسب سکونت در بافتهای فرسوده دانست و اظهار کرد: در اسفندماه سال گذشته سند ضوابط تشویقی متضمن نوسازی محلهای در بافتهای ناکارآمد شهری خطه طلایی ایران، موضوع مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور به تصویب کمیسیون ماده ۵ در استانداری استان اصفهان رسید و ابلاغ شد.
وی نوسازی بافتهای ناکارآمد شهری را تبدیل تهدید به فرصت دانست و افزود: بسته تشویقی ابلاغی کمیسیون ماده ۵ یک فرصت طلایی برای مالکان واحدهای فرسوده بهشمار میآید و ظرفیت بسیار خوبی برای نوسازی بافتهای فرسوده غیر تاریخی است و شهروندان ساکن در این بافتها میتوانند جهت اطلاع از جزئیات بیشتر و برخورداری از این فرصت به شهرداری زرینشهر مراجعه کنند.
شهردار زرین شهر با اشاره به موضوع تدوین بستههای تشویقی در راستای سیاستهای بازآفرینی شهری، تصریح کرد: تراکم پایه در بافتهای فرسوده بصورت دو طبقه روی پیلوت، کاهش فضای سبز ریشه دار از ۲۰ درصد به ۱۰ درصد، افزایش سطح اشغال تا حداکثر ۱۰۰ درصد برای پلاکهای زیر حد نصاب، اعطای کاربری تجاری در محورهای اصلی محله و همچنین درصورت دارا بودن سند و تجمیع و مساحت بالای ۳۰۰ متر یک طبقه تشویقی مازاد بر طرحهای مصوب از جمله مزایای بستههای تشویقی در نظر گرفته شده برای احیاء بافتهای فرسوده و ناکارآمد در زرین شهر است.
وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت و لزوم تسهیل و تسریع در صدور پروانه های تشویقی در بافتهای ناکارآمد شهری تدابیر لازم اتخاذ شده است تا شهروندان بتوانند با مراجعه به شهرداری زرین شهر در اسرع وقت از این مزایا بهرهمند شوند.
اسماعیلی احمدی مشارکت شهروندان را از عوامل کلیدی پیشبرد موفقیت آمیز پروژههای نوسازی بافت فرسوده شهری دانست و عنوان کرد: چنانچه بستههای تشویقی در نظر گرفته شده توسط شهروندان مورد استقبال قرار گیرد، مطمئنا شاهد تحولاتی شگرف و قابل توجه در زمینه نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری در خطه طلایی ایران خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: نوسازی بافتهای فرسوده شهری تأثیر بسزایی در افزایش کیفیت زندگی، ارتقاء زیرساختها، افزایش ارزش اقتصادی املاک، کاهش آسیبهای اجتماعی و همچنین حفظ میراث فرهنگی دارد و ثمره آن به افزایش رضایتمندی شهروندان منجر خواهد شد.