حسین اسماعیلی احمدی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب، ۳۲ بار از لفظ جوان استفاده کردهاند چرا که آینده کشور در اختیار جوانان قرار دارد و باید توجه داشت تشکیل شوراهای دانش آموزی همچون مسابقهای برای مشارکت در اداره امور مدرسه و در نهایت ساختن مدرسهای پویا، با نشاط و توسعه یافته است.
وی با اشاره به تاریخچه شکلگیری پارلمانهای محلی، افزود: اولین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷برگزار و مردم نمایندگان خود را که برآمده از بطن جامعه بود انتخاب کردند و در حال حاضر شاهد فعالیت ششمین دوره از شوراهای شهر هستیم.
شهردار زرین شهر تصریح کرد: این نهاد محلی با مصوبات لایحهها تاثیر بسزایی در تسریع امور و اداره شهرهای ایران بر عهده دارند و انتخاب شهردار نیز یکی از وظایف شوراهای اسلامی است و باید به این نکته توجه داشت که اهمیت شوراها به اندازهای است که در قانون اساسی اصلها ۱۰۰ تا ۱۰۶ به وظایف شوراها اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه شوراهای دانش آموزی تمرینی برای نقش آفرینی در مسئولیتهای آینده کشور است، ادامه داد: یکی از مباحث مهمی که ما در مدیریت شهری به دنبال تحقق آن هستیم این بوده که شهروندان خصوصا نسل جوان شرح وظایف شهرداری را مطالعه کرده و بر مبنای آن پیشنهادات عملیاتی خود را برای اداراه هرچه بهتر شهر به شهرداری و شورای اسلامی شهر ارائه کنند.
اسماعیلی احمدی با بیان اینکه کشور نیازمند نیروی بانشاط، خلاق و علمی است، اضافه کرد: دانش آموزان خصوصا شوراهای دانش آموزی در قبال شهر، محل سکونت و مدرسه خود مسئول هستند و قطعا به عنوان شهروند مسئول برای ایجاد محلهای زیبا و آباد میتوانند در کنار مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.
وی عنوان کرد: اگر در نسل شما انگیزهای برای رفع مشکلات داشته باشند قطعا آینده کشور به بهترین شکل دیده و معضلات مختلف حل خواهند شد و امیدوارم دوران تحصیل که خیلی زود میگذرد برای دانش آموزان پر بار باشد و زمینه را برای خدمت بیشتر به کشور فراهم کند.
شهردار زرین شهر خاطرنشان کرد: انتظار میرود شوراهای دانش آموزی و نسل جدید دوستی خود با شهرداری را تقویت کنند و مسائل را در جزئیترین مباحث شهری را به ما منتقل کنند تا در نهایت با تقویت ارتباط بین شهروندان و مدیریت شهری، شهری توسعه یافته داشته باشیم.