به گزارش اداره ارتباطات مردمی شهرداری زرین شهر، حسین اسماعیلی احمدی در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به اهمیت فعالیت رسانهها به عنوان رکن چهارم دموکراسی، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در سخنان خود فرمودند اگر زحمات شماخبرنگارها نباشد، این لحظهها هرگز ماندگار نمیشود و این کلام معظم له نشان از اهمیت، نکته سنجی و دلسوزی اصحاب رسانه براى تهیه و تنظیم اخبار و در نهایت جهت دهی و تنویر افکار عمومی دارد.
وی افزود: خبرنگاران و عکاسان خبری به عنوان پل ارتباطی مردم و مسئولان همواره تلاش کرده اند در مسیر امیدافزایی در جامعه حرکت کرده و در این مسیر با اطلاع رسانی خدمات دستگاهها و نهادهای مختلف همچون شهرداری امید به روزهای روشن آینده را در شهرهای ایران تقویت کردهاند.
شهردار زرین شهر با بیان اینکه با رای اعتماد اعضاء شورای اسلامی زرین شهر 10 مهر 1400 فعالیت خود را در سِمت شهردار خطه طلایی ایران آغاز کردم، تصریح کرد: شهرداریها به واسطه تنوع و حجم بالای خدماتی که به شهر و شهروندان ارائه می کنند،امروز تبدیل به یک اَبرسازمان شده اند بهگونهای که نقش آنها در توسعه شهرها و تاثیر مستقیم آن بر توانمندسازی شهروندان غیرقابل انکار است.
وی ادامه داد: با توجه به نقش شهرداریها در توسعه همه جانبه شهرهای ایران، با آغاز فعالیت مدیریت شهری در دوره ششم تلاش شد با بهرهگیری از رویکردهای نوین برنامهریزی نسبت به شناخت مزیتها، فرصتها، محدودیتها و تنگناهای شهر و شهرداری به گونهای مناسب پرداخته شود.
اسماعیلی احمدی اضافه کرد: بودجه شهرداری زرین شهر در سال 1400 بالغ بر 700 میلیارد ریال پیش بینی شده بود که علیرغم مشکلات اقتصادی حاکم بر شهرداریها اجازه داده نشد خللی در ارائه خدمت به شهر و شهروندان وارد شود.
وی عنوان کرد: بودجه 1401 شهرداری زرین شهر با 30 درصد افزایش 930 میلیارد ریال پیش بینی شد که از این میزان 63 درصد عمرانی و 37 درصد جاری است.
شهردار زرین شهر عنوان کرد: به جهت اینکه هزینههای جاری شهرداری بالا بوده و تناسب رعایت بودجه جاری و عمرانی نیز در قانون شهرداریها در تناسب 60 به 40 است و این مسئله باید رعایت شود همواره مدیریت شهری با چالشهای متعددی مواجه هستند.
وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت در پیش بینی بودجه 1401 شهرداری زرین شهر، هزینه حقوق پرسنل شهرداری با 10 درصد افزایش پیش بینی شده بود اما با افزایش 57 درصد حقوق در سال 1401 مواجه شدیم که این مسئله قطعا چالشهای بسیاری را به همراه خواهد داشت.
اسماعیلی احمدی افزود: درحال حاضر 400 نفر نیروی کارگری با سابقه بالای 10 سال در شهرداری زرین شهر مشغول فعالیت هستند که حقوق ماهیانه آنها حدود 70 میلیارد ریال خواهد بود اما به دلایل مختلف به هیچ عنوان تعدیل نیرو دستور کار قرار نداشته چرا که در شرایط اقتصادی امروز تعدیل نیرو قطعا مشکلات اجتماعی بسیاری را برای خانواده پرسنل خدوم شهرداری به همراه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: میزان بدهی شهرداری زرین شهر که در زمان تغییر مدیریت ثبت و سند شده است، بیش از 300 میلیارد ریال بود و حدود 120 میلیارد ریال نیز بدهی به پیمانکارانی به شمار میآمد که پس از طرح شکایت در مراجع قضایی و صدور حکم در مرحله اجرای احکام قرار داشت.
شهردار زرین شهر یاداور شد: شهرداران و اعضاء شوراهای اسلامی زرین شهر در ادوار مختلف خدمات بسیاری را به شهر و شهروندان ارائه کردند اما به دلایل مختلف پروژههای نیمه تمام همچنان در شهر باقی مانده است از این رو در کنار پرداخت دیون اتمام پروژههای نیمه تمام به عنوان یکی از اولویتهایی مدیریت شهری تعریف شد.
وی ادامه داد: شهرک حمل و نقل کالای زرین شهر، شهرک مشاغل شهری، پارک سوار و نگارخانه شهر از جمله پروژههای نیمه تمام شهرداری به شمار می آمدند که پس از گذشت چندین سال همچنان به بهره برداری نرسیده و به عنوان یک مطالبه شهروندی مطرح هستند، از این رو تمرکز خود را به اتمام این پروژهها معطوف ساختیم.
اسماعیلی احمدی اضافه کرد: شهرک حمل و نقل کالای زرین شهر از جمله پروژههای استراتژیک شهرداری به شمار میآید که با چالشهای مختلفی مواجه بود از این رو با آغاز فعالیت مدیریت شهری در دوره ششم جلسات کارشناسی در قالب کمیته اجرایی هر دوهفته یکبار با هدف عبور از چالشهای پیش روی این پروژه مهم با سرمایه گذاران بخش خصوصی برگزار شد.
وی عنوان کرد: زیرساختهایی چون شبکه گاز و مخابرات این پروژه به بهره برداری رسیده و بخشی از فیبر نوری این مجموعه نیز اجرا شده و با اتمام ساختمان مخابرات در سال جاری پروژه فیبرنوری نیز به بهره برداری خواهد رسید، اما اتصال برق فشار متوسط و شبکه آب به شبکه اصلی همچنان محقق نشده است.
شهردار زرین شهر گفت: با توجه به اهمیت تامین زیرساختها، اتصال شبکه فشار متوسط برق این مجموعه با برآورد حدود 40 ریال در دستور کار قرار گرفت و درخواست خرید تجهیزات از سازمان همیاری انجام شده که این مهم نیز در دستور کار این سازمان قرار گرفته و امیدورایم این چالش با سرعت هرچه بیشتر مرتفع شود.
وی سازمان راهداری، شرکت پایانه سازان و شهرداری زرین شهر را سه ضلع پروژه شهرک حمل و نقل کالای زرین شهر دانست و متذکر شد: با تحویل ۳۵ زمین باربری به سرمایهگذاران بخش خصوصی، ۱۵ شرکت فعالیت ساخت مجموعه مدیریتی خود را از ابتدای اسفندماه آغاز کردند و این اقدام یک تحول بزرگ در مسیر تکمیل شهرک حملونقل کالای زرینشهر است.
اسماعیلی احمدی تاکید کرد: با احیای روند ساختوساز در شهرک حملونقل کالای زرینشهر به عنوان شاهراه مبادلاتی و مرکز لجستیک، علاوه بر ساماندهی حملونقل بینشهری استان، زمینه جذب سرمایهگذار در زمینههای مختلف از جمله صنایع وابسته به حملونقل مهیا خواهد شد.
وی شهرک مشاغل شهری را یکی دیگر از پروژههای تاثیرگذار در کاهش معضلات شهری دانست و گفت: این پروژه در دو فاز طراحی شده که فاز نخست آن در وسعت 47 هکتار بوده و 820 واحد کارگاه مزاحم شهری در این پروژه پیش بینی شده که عمده این کارگاهها نیز به اصناف واگذار شده است.
شهردار زرین شهر با اشاره به برگزاری 16 جلسه با صاحبان پلاکهای شهرک مشاغل کارگاهی، اظهار کرد: از این تعداد حدود 320 نفر از افرادی که زمین خریداری کرده اند به شهرداری مراجعه و درخواست مجوز ساخت کرده و بخش قابل توجهی از آنان نیز آغاز به ساخت و ساز کردهاند.
وی با بیان اینکه از آغاز ساخت نگارخانه زرین شهر یک دهه می گذرد، گفت: هزینه پیش بینی شده در بودجه 1401 بالغ بر 20 ریال بوده و با توجه به در اولویت قرار داشتن این پروژه اقدامات عمرانی مورد نیاز به صورت امانی آغاز شده و امیدواریم بتوانیم در سال جاری این پروژه را به بهرهبرداری رسانده و در اختیار هنرمندان قرار گیرد.
اسماعیلی احمدی پارک سوار را پروژه ای با سازهای منحصر به فرد در استان دانست و عنوان کرد: برای اتمام پروژه پارک سوار بودجه ای بالغ بر بودجه یکسال شهرداری نیاز بوده و بر اساس پیش بینی های صورت گرفته بیش از 80 میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا بتوانیم این پروژه را به اتمام برسانیم.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای اتمام پروژه پارک سوار، خاطرنشان کرد: 4 سرمایه گذار بخش خصوصی از این پروژه بازدید کرده و مقرر شد طرح های خود را به شهرداری ارائه دهند تا کمیته سرمایه گذاری آنالیزهای لازم را انجام داده و کارشناس رسمی دادگستری آنالیزها را بررسی و میزان بهره برداری مشخص شود تا بتوانیم از ظرفیت سرمایهگذاران بخش خصوصی در اتمام این پروژه استفاده کنیم.
شهردار زرین شهر با اشاره به اتمام افق 10 ساله طرح جامع شهری گفت: طرح جامع زرینشهر در افق 10 ساله ابلاغ نمیشد تا اینکه با تلاش همه همکاران، این طرح در اسفند ماه سال گذشته ابلاغ و پیمانکار طرح تفصیلی در حال مطالعه آن است تا این طرح شروع شود.
وی تصریح کرد: ادامه پروژه بلوار قلعه قاسم و مهرآباد باید آزادسازی شود و به دلیل اینکه زمینهای آن کاربری کشاورزی دارد، این موضوع هنوز به نتیجه نرسیده و ما منتظر هستیم کارشناس دادگستری نظر بدهد تا بتوانیم 150 متر از طول آن را آزادسازی کنیم.
اسماعیلی احمدی یادآور شد: اتمام پروژه سقف گلزار شهدا با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال، احداث فاز نخست مجموعه فرهنگی ورزشی امام رضا با برآوردی بالغ بر 50 میلیارد ریال نیز در حال اجرا هستند.
شهردار زرین شهر با اشاره به تهیه و تدوین تقویم فرهنگی شهرداری زرین شهر، خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مهم اداره ارتباطات مردمی شهرداری زرین شهر تدوین تقویم رویدادهای فرهنگی زرین شهر در راستای هویت بخشی شهری بوده و در آن ضمن مروری بر تاریخ درخشان خطه طلایی ایران به معرفی گنجینه ارزشمند این دیار از جمله آداب و سنن، اماکن کهن تاریخی ثبت شده، مشاهیر و نامآوران، صنعتگران و…. با در نظر گرفتن برخی شاخصههای کارشناسی شده پرداخته شده است.
اسماعیلیاحمدی افزود: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته در این تقویم فرهنگی، برای هر فصل یک چشمانداز تدوین شده که با در نظر گرفتن آن برنامههای مختلف با رویکردهای اجتماعی، سواد رسانه، حقوق شهروندی و … در مناسبتهای مذهبی، فرهنگی، ملی، رویدادهای بومی، و… اجرایی میشود