میثم محمدی ، با بیان اینکه ستودن بزرگان و چهرههای ماندگار شهر، بزرگداشت خودمان است، اظهار کرد: امروزه پرداختن به هویتهای قومی و ملی در عرصه های خرد و کلان فرهنگی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و بزرگداشت مفاخر و چهره های ماندگار سبب تقویت حس خودباوری فرهنگی مردم آن منطقه خواهد شد. وی با بیان اینکه معرفی بزرگان و مفاخر به معنای زنده نگه داشتن فرهنگ و تمدن جامعه انسانی است، افزود: شهرداری زرین شهر در دوره پنجم مدیریت شهری با برنامه ریزی و نگاه ویژه به چهره های ماندگار خطه طلایی ایران به گونه ای زعمل کرد تا بتواند چهرههایی که مایه فخر و مباهات این شهر بوده اند را به نسل های جدید معرفی کرده و نام آنان را زنده نگه دارد. شهردار زرین شهر تصریح کرد: چنانچه در راه زنده نگه داشتن داشته های فرهنگی شهر تلاش نشود بی شک نابودی فرهنگ و تمدن و در نهایت نابودی فرهنگ جامعه را به چشم خواهیم دید. وی با بیان اینکه نامگذاری معابر بنام مشاهیر و مفاخر شهر، ارج گذاری به شخصت آنهاست، ادامه داد: نامگذاری معابر تحت عنوان مفاخر و چهره های ماندگار سبب خواهد شد تا هویتسازی شهری محقق شود و برخی از مفاخر که نیاز به معرفی بیشتر آنها داریم بهتر شناخته شوند و از سوی دیگر به سرمایههای فرهنگی شهر نیز احترام گذاشته شود. محمدی اضافه کرد: نامگذاری معابر شهر تحت عنوان مفاخر خطه طلایی ایران یکی از این اقداماتی که است که امروز به مرحله اجرا رسیده و برهمین اساس میدان اصلی پروژه شهرک مشاغل کارگاهی به نام استاد علی پرورش ریزی نامگذاری شد.
وی عنوان کرد: استاد علی پرورش ریزی استاد آهنگر و سازنده نخستین پل معلق بومی کشور که در سال ۱۳۳۷ بر روی زاینده رود می باشد،و اهمیت ایشان به قدری است که قطعا میتوانند الگویی اسطورهای برای شهروندان خصوصا صنعتگران و نسل جوان باشند.
شهردار زرین شهر خاطرنشان کرد: شهرداری زرین شهر در راستای هویت بخشی شهری هر زمان که حرکتهای مدنی از سوی نهادهای مختلف و همچنین سازمان های مردنها در خصوص بزرگداشت مفاخر و چهره های ماندگار شهر انجام دهند، آنها را حمایت و تقویت میکند.
هویت شهر با باورهای شهروندان در محلات مختلف شهر گره خورده است
میثم محمدی نامگذاری معابر و میادین با استفاده از اسامی سرداران، مشاهیر، مفاخر و بزرگان محلی را ارج گذاری بر شخصیت علمی و معنوی آنان دانست و اظهار کرد: امروزه اهمیت شناخت هویت شهرهای ایران و مفاخر آن به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرده و این مهم نقش مؤثری بر آداب و رسوم، اخلاق و سلوک شهروندان و همچنین کالبد شهر دارد.
وی با بیان اینکه هویت شهر با خاطرات و باورهای شهروندان در محلات مختلف شهر گره خورده است، افزود: زرین شهر دارای تاریخ، قدمت و فرهنگ غنی در حوزههای مختلف بوده و مفاخر و مشاهیر نامی در این شهر زندگی میکردند، اما متأسفانه آنگونه که باید به معرفی آنها پرداخته نشده است.
شهردار زرین شهر، رکن هویت این شهر را مفاخر، مشاهیر و نخبگان دانست و تصریح کرد: پاسداشت بزرگان شهر از اهمیت ویژهای برخوردار است، از این رو با احترام به پیشنهاد جمعی از شهروندان و حقوق شهروندی پیشنهادی ارائه شده از سوی آنان در خصوص نامگذاری معابر و پروژههای مهم شهر با عنوان چهرههای ماندگار شهر مورد استقبال قرار گرفت.
وی با اشاره به جای خالی نام مفاخر و مشاهیر در نامگذاری معابر زرین شهر ادامه داد: امروز نام همه شهدای شهر زینت بخش معابر، میادین و پروژههای شهر بوده و بر همین اساس نامگذاری معابر و اماکن عمومی تحت اسامی مفاخر میتواند تأثیر بسزایی در آشنایی نسل جدید با آنان داشته باشد.
محمدی اضافه کرد: پیشنهاد شهروندان جهت اصلاح نام میدان عدالت به «فخرالاطبا» پزشک ماهر و چیره دست زرین شهر به کمیته نامگذاری ارسال شده است و چنانچه مورد موافقت قرار گیرد این مهم به مرحله اجرا خواهد رسید.
وی عنوان کرد: معتقدیم میتوان تمامی نامگذاریهای معابر و اماکن سطح شهر را بر اساس موقعیت مکانی، پیشنهاد شهروندان و در نهایت مطالعات کارشناسی انجام داد از این رو برای پروژههای خاص فراخوان عمومی داده خواهد شد تا بتوانیم نقطه نظرات شهروندان بهره مند شویم.
شهردار زرین شهر خاطرنشان کرد: فراخوان نامگذاری پارک محله قلعه قاسم به عنوان یکی از پروژههای اثرگذار در افزایش نشاط شهروندی منتشر شده تا بتوانیم از ظرفیت شهروندان در نامگذاری این پروژه استفاده کرده و پیشنهادات را پس از بررسی کارشناسی در کمیته نامگذاری مطرح کنیم.