به گزارش اداره ارتباطات مردمی شهرداری زرین شهر با هدف انسجام کالبدی وهمبستگی اجتماعی شهر در جهت اجرای فعالیت های محله محور و فراهم سازی زیرساخت های لازم برای ساماندهی مشارکت های مردمی و تعاملات محلی توانمند و پایدار برای ایجاد آرامش و سلامت شهروندان، طرح محله بندی زرین شهر پس از مطالعات انجام شده و تصویب شورای اسلامی زرین شهر رونمایی شد.
در همین راستا با توجه به آغاز موج سوم شیوع کرونا همزمان با فصل پاییز و روند صعودی ابتلای به بیماری کووید ۱۹ که تمامی فعالیت های اجتماعی را تحت تاثیر قرار دادهاست، طی نشستی با حضور امام جمعه، شهردارو رئیس شورای اسلامی زرین شهر، فرمانده سپاه ناحیه لنجان ورئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، چالش های بوجود آمده در اثر همه گیری ویروس کرونا در شهر زرین شهر و راهکارهای عملیاتی درجهت حفظ سلامت اجتماعی شهروندان مورد بررسی قرار گرفت.
میثم محمدی در این نشست با اشاره به ضرورت افزایش مشارکت شهروندان در مدیریت شهری اظهار کرد: مجموعه مدیریت شهری زرین شهر بر اساس ضوابط دستورالعمل محله بندی شهری وزارت کشور و همچنین با توجه به طرح های توسعه شهری باهدف ایجاد بسترهای لازم برای کارآمدی و هماهنگی ساختار ها و شیوه های نظارتی در قالب خردترین تقسیمات شهری اقدام به تدوین طرح محله بندی زرین شهر کرد.
شهردار زرین شهر تصمیمسازی گروهی موثر و کاهش فاصله میان شهروندان و مدیران شهری را از دیگر اهداف این طرح برشمرد و افزود: در طرح محله بندی زرین شهر با تکیه بر شناخت عرفی و حفظ هویت و انسجام اجتماعی محلات و با توجه به وجود کاربری های مورد نیاز ساکنین نظیر واحد های مذهبی، آموزشی و مغازه های تجاری، تعداد ۱۶ محله تعریف شد.
وی افزود: از آنجایی که برخی از محلات زرینشهر دارای هسته های قدیمی با انسجام اجتماعی قوی بودند سعی شد تا مرزهای کاربردی این محلات منطبق بر مرزبندی عرفی و بر اساس درک ذهنی و یا نشانه های عینی برای ساکنانی که تعلق مکانی و همبستگی اجتماعی بیشتری دارند تعریف گردد.
محمدی عنوان کرد: محدوده محلات در این طرح به گونهای تعیین شده است که بتواند توسعه آتی شهر بر پایه فعالیتهای شهرداری را به سمت توسعه پایدار، برخورداری متوازن همه شهروندان از خدمات عمومی و ارزش های افزوده جدید تسهیل کند.
شهردار زرین شهر با اشاره به اینکه محدوده محلات بر اساس آخرین نقشه در طرحهای توسعه شهری تعیین شده است اظهار کرد: نام محلات در این طرح از نام قدیمی آن ها و یا نام خیابان اصلی و میدان شناخته شده برای همگان و یا نام قدیمی ترین بخش محله گرفته شده است.
محمدی در پایان با اشاره به تاثیر محلات در افزایش خودکنترلی و مشارکت شهروندان در ارتقای انضباط شهری و حفظ امنیت و سلامت اجتماعی عنوان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و ایجاد چالش های متعدد در زندگی شهروندان، در راستای فراهم سازی زیرساختهای لازم برای مشارکت دهی داوطلبانه ی تشکلهای مردمی در مدیریت این بیماری، انجام آموزش های لازم در جهت اجرای پروتکل های بهداشتی و همچنین برنامهریزی برای جذب و بهره برداری مطلوب از ظرفیت های مردمی در حمایت مادی و معنوی از اقشار آسیب دیده در اثر بیماری کرونا، طرح محله بندی زرین شهر با تصویب شورای اسلامی شهر رونمایی و به کلیه ادارات اجرایی شهرستان لنجان جهت برنامه ریزی های لازم ارسال گردید.