علیرضا نکویی با اشاره به برگزاری مسابقه پخت دلمه فصل به مناسبت بزرگداشت دهه فجر اظهار کرد: زندگیهای پر مشغله امروزی در بسیاری از کشورها فرصت دور هم جمع شدن خانوادهها را گرفته است،به طوری که افراد کمتر می توانند با هم باشند.
وی افزود: باید توجه داشت یکی از عناصر بسیار مهم در هر خانه، سفره و خوراک است بنابراین غذا خوردن شاید بهانه مناسبی برای جمع شدن آن ها کنار یکدیگر باشد، از سوی دیگر غذا خوردن در کنار سفرهای که تمام اعضای خانواده دور آن جمع هستند میتواند بهترین روش برای داشتن یک تغذیه سالم نیز باشد.
مدیر روایط عمومی شهرداری زرین شهر تصریح کرد: ما بر این باوریم نشستن کنار یکدیگر بر سر سفره غذا میتواند به عنوان یک جلسه مهم خانوادگی بهشمار آید، چرا که بهترین زمان برای برقراری ارتباطهای چشمی و عاطفی غذا خوردن در کنار سفره ایرانی است.
وی ادامه داد: قطعا نشستن کنار یکدیگر بر سر سفره غذا یک پل ارتباطی میان والدین و کودکان بوده چراکه وقتی پدر و مادر در کنار فرزندانشان غذا میخورند و با آن ها صحبت میکنند فاصلهها را نیز کاهش میدهند.
نکویی اضافه کرد: شادابی و نشاط، تغذیه سالم و وزن متناسب، احساس لذت و رضایت، یاد گرفتن آداب غذا خوردن، صحبت کردن با یکدیگر و اطلاع از برنامه های تک تک اعضای خانواده همه از فواید غذا خوردن اعضا دور یک سفره است و از گذشته تاکنون سفره پهن کردن در خانوادههای ایرانی مرسوم بوده است.
وی عنوان کرد: متاسفانه زندگیهای مدرن امروزی و استفاده از غذاهای فست فودی به جای غذاهای اصیل ایرانی باعث شده افراد بیشتر به صورت فردی و در مکانهای مختلف و زمانهای متفاوت غذا بخورند که این موضوع خود باعث ایجاد تفرقه و جدایی میان اعضای خانواده با یکدیگر می شود.
مدیر روایط عمومی شهرداری زرین شهر بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع و اینکه آشپزی در خانوادههای ایرانی همواره فضایی شاد را به وجود میآورد بر ان شدیم با برگزاری مسابقه پخت دلمه فصل به سمت ترویج سنتهای خوب ایرانی و طبخ غذاهای اصیل و مزههای از یاد رفته حرکت کنیم تا در کنار برگزاری یک مسابقه آشپزی، داشتههای فرهنگی و اهمیت داشتن فضایی شاد برای خانوادههای ایرانی را یادآوری کرده باشیم .
وی ایجاد رقابت سالم، ارتقای روحیه قناعت و ساده زیستی و ایجاد فضای مفرح و شاد را از جمله اهداف برگزاری این مسابقه اعلام و خاطرنشان کرد: در این دوره از مسابقات ۱۲۰ نفر به رقابت پرداختند و در مجموع با قضاوت هیئت داوران، ۲۰ نفره ، موفق به کسب رتبههای برتر شدند و جوایز خود را دریافت نمودند.