میثم محمدی با اشاره به روند اجرای پروژه مشاغل کارگاهی زرین شهر اظهار کرد: شهرها به دلیل گستردگی مراکز جمعیتی، اجتماعی و اقتصادی دارای مشکلاتی نظیر نبود تعادل و نابسامانی در بعضی از بخشها هستند و بروز انواع آلایندگیهای سمعی و بصری در نقاط مختلف شهر از جمله این مشکلات است.
وی افزود: این مسئله باعث شده تا مدیریت شهری زرین شهر برای تعیین چارچوب و جلوگیری یا کنترل این روند و همچنین ایجاد نظم و ساماندهی وضعیت موجود تلاش و برنامهریزی کند و پروژه مشاغل کارگاهی زرین شهر با همین هدف اجرایی شد.
شهردار زرین شهر تصریح کرد: بیش از ۶۰ درصد از اصناف زرین شهر خدماتی و تولیدی هستند و چند صد نفر از این راه ارتزاق میکنند، از این رو ساماندهی و جابجایی این نوع مشاغل تنها با راه اندازی شهرک مشاغل کارگاهی امکان پذیر است،به همین علت هماهنگی لازم با کسبه در خصوص جابهجاییها انجام گرفته تا نارضایتی نیز ایجاد نشود.
وی ادامه داد: شهرک مشاغل کارگاهی زرین شهر قطعا مرهمی خواهد بود برای التیام زخمی که در برخی موارد چهره شهر را نازیبا کرده است، اما روند این پروژه به دلایل مشکلات اقتصادی شهرداری به کندی در حال پیش رفت بود، اما با توجه به اهمیت موضوع و همچنین درخواست کسبه مدیریت شهری زرین شهر در دوره پنجم برآن شد این پروژه را در، دو فاز اجرایی کند.
محمدی اضافه کرد:از آنجایی که این شهرک از داشتن برخی از امکانات و زیرساختها برای راهاندازی محروم است، شهرداری زرین شهر با برنامهریزی وارد میدان عمل شد تا با تامین زیرساختهای لازم درخواست بحق کسبه در خصوص راهاندازی این شهرک گامهای موثری را بردارد.
وی از اجرای فاز اول شبکه برق مشاغل کارگاهی زرین شهر خبر داد و گفت: فاز اول شبکه برق این مجموعه از جمله اجرای شبکه فشار ضعیف، اجرای شبکه ۲۰ کیلو وات و همچنین نصب پست هوایی و روشنایی بلوارها از ابتدای دی ماه با اعتباری بالغ بر ۲۹ میلیارد ریال آغاز شد و مدت زمان اجرای این پروژه ۶ ماه در نظر گرفته شده است.
شهردار زرین شهر عنوان کرد: در بحث مشاغل مزاحم، سلامت مردم درمعرض خطر است لذا باید با جدیت بیشتری دنبال شود تا این مجموعه با سرعت هرچه بیشتر راهاندازی شود تا هر چه سریعتر این مشاغل به خارج از شهر منتقل شوند از این رو کسبه محترم باید با توجه به تامین زیرساختهای این شهرک باید اقدامات لازم را در خصوص اخذ پروانه ساخت و آغاز عملیات ساخت و ساز در این مجموعه را داشته باشند.